Kompania
“JORDIL SH.A”
Lexo Më Shumë

“JORDIL SH.A”

Partner i besueshëm në biznes.

JORDIL.AL

ALBAFRESH.AL

AlbaFresh_new logo OK

JORDILCONSTRUCTION.AL

Shërbimet Tona

“Jordil” sha ka një eksperiencë bashkpunimi të sukseshme në shërbimet e mëposhtme
--- Ujësjellës Dhe Kanalizime
--- Ujësjellës Dhe Kanalizime
“Jordil” sha ka një eksperiencë bashkpunimi të suksesshëm me kompani ndërtuese në ndërtimin e veprave civile si ujësjellësa, rrugë, etj.
--- Tregton Plehra Kimike
--- Tregton Plehra Kimike
Kompania Jordil Sh.A. tregton gjithashtu plehra kimike, plasmas, teknologji bujqësore.
--- Shërbime Në Sektorin e Agrikulurës
--- Shërbime Në Sektorin e Agrikulurës
Ofron shërbime të ndryshme në sektorin e agrikulurës si asistencë profesionale nga agronomet e kompanisë, etj
--- Sherbimi 3D
--- Sherbimi 3D
Nje sektor tjetër I rëndësishëm I kompanisë sonë është shërbimi 3D (dezinsektim, dezinfektim, deratizim) për një jetesë dhe mjedis më të pastër.

Kërkesa juaj, detyra jonë.

Ne punojmë për një larmi të gjerë të klientëve si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik.
+355 68 20 02 187 Na Kontaktoni

FASADA